Klímaváltozás, vírushelyzet és az időjárás

Az ősz első napjának reggelén az ATV a Meteo Klinikáról jelentkezett. A két műsorvezető ezekről a kérdésekről érdeklődött.
 
Igen sok embert érdekel és sokakat komolyan érint, hogy milyen hatásai lehetnek az olyan drasztikus időjárás-változásoknak, amelyeket az ősz első napján megtapasztalhattunk. 30-án, vasárnap még az idei év legmelegebb napja volt, hétfőn pedig már nagy viharok, keddre közel 20 fokos lehűlés érkezett. Az érzékenyebb emberek szervezetét érő erős terhelés az immunrendszert is megterheli, ami különösen veszélyes ebben a vírushelyzetben. Sajnos, a klímaváltozás miatt egyre szaporodhatnak ezek az esetek.
Erről érdeklődött az ATV kedd reggeli műsora is a Meteo Klinikáról közvetített beszélgetésben.
 
Nézze meg a beszélgetést, kattintson a linkre: 

http://www.atv.hu/videok/video-20200901-markans-lehules-megviseli-a-szervezetet-a-hirtelen-homerseklet-csokkenes

 

 

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
Lesújtó szürkeség…
A napot már régóta nem láttuk. Reggel kinézünk az ablakon, szürkeség van és köd, ami alapvetően meghatározza az aznapi hangulatunkat.