Szerzői jogok

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.idojaras.hu szolgáltatásra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az időjárás.hu szolgáltatáson található tartalom az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. szellemi tulajdona.

Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. fenntart minden, az időjárás.hu szolgáltatás bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az időjárás.hu szolgáltatáshoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az időjárás.hu szolgáltatás egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az időjárás.hu szolgáltatás tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az időjárás.hu szolgáltatás így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az időjárás.hu szolgáltatás oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül az időjárás.hu szolgáltatás tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az időjárás.hu szolgáltatásról értesüléseket átvenni csak az időjárás.hu szolgáltatásra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) az időjárás.hu szolgáltatásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az idojaras.hu és időjárás.hu domainnév, valamint az "Időjárás.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek idojaras.hu szolgáltatásunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.