Szakértő segítség a nehéz időkben. Vegye igénybe Ön is!

 

Egyértelműen nehéz időket élünk! Mi most egy egyedülálló segítséget kínálunk!

A gyorsuló klímaváltozás és egyéb okok miatt egyébként is egyre több az frontérzékeny ember. A koronavírus helyzet pedig egy soha nem látott stressz terhelést zúdított mindannyiunk nyakába. Az elszabaduló második hullám és az orvosmeteorológiai szempontból is fokozottan megterhelő őszi időszak igazán komoly veszélyt jelent az egészségünkre.

 A csecsemőket is beszámítva minden 3. magyar ember szenved olyan időjárás és tartós stressz eredetű panaszoktól, mint fejfájás, ingadozó vérnyomás, fáradtság, lehangoltság, motiválatlanság, alvásproblémák, feszültség, szorongás és pánik szerű érzések, visszatérő rosszullétek, vagy éppen, főleg gyermekeknél, magatartási is figyelem problémák. A hagyományos gyógymódok pedig rendre csődöt mondanak. Nem véletlenül!

Segítségként a Meteo Klinika két egyedülálló szolgáltatást indít a fokozott stressztől és a frontoktól szenvedők számára!

Frontok és a vírushelyzet!

Olyan új Frontjelentést indítottunk, amelyben folyamatosan követheti a fronthelyzetet, és ha tünetei jelentkeznek, tanácsokkal is tudjuk segíteni. Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

 
A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

A légúti fertőzések időszakában nagyon fontos tudnunk, hogy milyen veszélyeztetettségre számíthatunk. Vírusfigyelmeztető előrejelzésünk a megfertőződés veszélyét mutatja az időjárás függvényében. Emellett minden nap 7 jótanácsot is adunk az eredményesebb védekezéshez.

Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat! 


Remek döntés, ha feliratkozik front és vírusveszély értesítőnkre.
Különösen ajánljuk, ha megoldatlan panaszai is vannak, melyeken az eddigi gyógymódok nem igazás segítettek. Most segítünk az okokat kideríteni, ehhez az értesítőben tünetnaplót is talál.

Iratkozzon fel Értesítőnkre, így naponta INGYEN megkapja 
a Front-Értesítőt, a Tünetnaplót és a Vírusfigyelmeztetőt!

Feliratkozom az ingyenes ÉRTESÍTŐRE »

 

A súlyosabb időjárás és stressz eredetű panaszok speciális ellátást igényelnek.
Vegye igénybe szakértő segítségünket! Információ és bejelentkezés: 06 1 296 0513.

Címkék: frontjelentés, tünetnapló, front-értesítő, időjárás, időjárás-érzékenység, frontérzékenység, fronthatás, orvosmeteorológia
Településválasztó
Országos
Budapest
Debrecen
Szeged
Miskolc
Pécs
Győr
Kecskemét
Mást választok:

14 napos előrejelzés

Segítség

Az előrejelzések egy része modelleredmények alapján áll elő, meteorológusi kontroll nélkül. A légkör egy kaotikus rendszer, előrejelezhetősége korlátos.

Információ

A Meteo Klinika egyedülálló szolgáltatásként napi bontásban közli a humánmeteorológiai veszélyeztetettségi állapotot. A színek segítségével láthatja, rákattintva olvashatja annak mértékét. Ez az információ tájékoztató jellegű, statisztikai adatok feldolgozásán alapul. Az Ön állapota ettől jelentősen eltérhet. Semmiképp nem helyettesítheti a kivizsgálást, és nem alkalmas az egyéni érzékenység megállapítására.

Dátum
Veszély
Időkép
Szél
Max. hőm.
Csapadék
Hőanomália
Címkék: időjárás, 14 napos előrejelzés, frontjelentés, front, orvosmeteorológia, fronthatás, országos előrejelzés
Hullámvasút most az időjárás!- A következő napokban folytatódik az intenzív melegedés, ehhez pedig erős, viharos déli szél is társul! Csütörtökön 12, 13 fok is lehet, majd a hétvégén lehűlésre kell számítani.

Részletes előrejelzés

 

Csütörtökön délelőtt erősen és közepesen felhős tájak váltakoznak, számottevő csapadék nem várható.  Délután naposabb és kevésbé napos időszakok is lesznek, említést érdemlő csapadék nem alakul ki. Erős, a Dunántúlon viharos lesz a délnyugati szél, a legmagasabb hőmérséklet 5, 12 fok között alakul.

Pénteken délelőtt beborul az ég, elszórtan számíthatunk kisebb esőre, záporra.  Délután túlnyomóan borult lesz az ég, szórványosan kell esőre, záporra számítani. Viharos lesz a déli szél. 6, 11 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai.  
A Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!
 
Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. 
Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat! 
 

 

 

Szombaton a borult időben többfelé lehet eső, zápor, estétől nyugaton havas eső is. Változó irányú szél lesz. 7, 12 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég, de vékonyodik a felhőzet. Említést érdemlő csapadék nem alakul ki. Erős lesz az északnyugati szél. 2, 7 fokra számíthatunk.

Hétfőn nyugaton a változó felhőzet mellett a nap is kisüt, keleten viszont borult lesz az ég, és arrafelé havazásra is számítani kell. Az északnyugati szél erős lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 6 fok között alakul.

Kedden felhőátvonulásokra számíthatunk, számottevő csapadék nem lesz. Élénk lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, 5 fok között alakul.

Szerdán napos és felhős időszakok váltakoznak, csapadék nem lesz. Az északnyugati szél élénk lesz. -1, 4 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az ingyenes ÉRTESÍTŐRE! »

 Nóvé István olvasónk fotója 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.

Front-Pont térkép – Hálózati közlemény

Információ

A Front-Pontok a Meteo Klinika országosan elérhető, frontérzékenységet vizsgáló és kezelő hálózata.

A Meteo Klinika egyes szolgáltatásai már lakóhelyéhez közel is elérhetők a Klinika országos hálózatában. Front-Pontjainkon, partnereink közreműködésével, a legkorszerűbb távgyógyászati eszközökkel végezzük el frontérzékenységi vizsgálatát, és egyszerűbb esetekben a kezelését is.

A Front-Pontok térképe átalakítás miatt néhány napig nem lesz elérhető. A Front-Pontok ezalatt a megszokott módon üzemelnek.
A frontokkal kapcsolatos részletes információt itt érheti el
.
Kérdésekkel, bejelentkezéssel hívja központi számunkat: 06 1 296 0513.

A teljes körű ellátást továbbra is a Meteo Klinika budapesti központi rendelőjében biztosítjuk: 06 1 296 0513.

Címkék: orvosmeteorológia, frontérzékenység vizsgálat, fronthatások, meteogyógyászat, időjárás-érzékenység kezelése

Orvosmeteorológiai táblázat

Relatív hőérzet
Relatív hőérzet
átlagnak megfelelő
Balesetveszély
Balesetveszély
alacsony
UV-B sugárzás
UV-B sugárzás
gyenge
Légszennyezettség
Légszennyezettség
tiszta levegő
Napsütéses órák
Napsütéses órák
2 - 6 óra
Napkelte/Napnyugta
Napkelte/Napnyugta
07:19 / 16:30
Holdkelte/Holdnyugta
Holdkelte/Holdnyugta
11:18 / 00:25
Holdfázis
Holdfázis
első negyed (23%)
Pázsitfűfélék
Pázsitfűfélék
nincs
Csalánfélék
Csalánfélék
nincs
Parlagfű
Parlagfű
nincs
Gombaspóra
Gombaspóra
nincs
Címkék: orvosmeteorológia, uv-sugárzás, balesetveszély. pollen, parlagfű, hőérzet, időjárás, meteogyógyász

Orvosmeteorológiai, Humánmeteorológiai cikkek

Meteo Klinika cikkei
osz, klímaváltozás
A globális klímaváltozással foglalkozó legújabb kutatás ismét rávilágított arra, amit már a saját bőrünkön tapasztalunk: a melegedéssel együtt a szélsőséges események gyakoriságának és intenzitásának növekedésére is fel kell készülni!
A Házipatika egészség témájú olvasnivalói.
Sokan szenvednek olyan panaszoktól, melyekre régóta keresik, de nem találják a megfelelő megoldást. Ezek gyakran olyan eredetűek, melyet a Meteo Klinika már hatékonyan tud kezelni. Nagyon tanulságosak a páciensek tapasztalatai.
Térkép választó
Balaton
Magyarország
Kárpát-medence
Európa

Térképes előrejelzés

Piktogram magyarázat
gyenge légmozgás
mérsékelt szél
élénk szél
erős szél
viharos szél
változó irányú szél
Információ

Az előrejelzések egy része modelleredmények alapján áll elő, meteorológusi kontroll nélkül. A légkör egy kaotikus rendszer, előrejelezhetősége korlátos.

Betöltés...
ma hajnal
ma délelőtt
ma délután
ma este
ma hajnal
ma délelőtt
ma délután
ma este
holnap hajnal
holnap de.
holnap du.
holnap este
ma
holnap
holnapután
3 nap múlva
4 nap múlva
5 nap múlva
ma
holnap
holnapután
megjelenített adat:
időjárás
front*
animált felhőzet
animált hőm.
animált csapadék
animált szél
Új ablakban nyílik meg
Címkék: időjárás, Balaton időjárás, térképes előrejelzés, rövidtávú, országos időjárás, Budapest időjárás, front, fronthatás
Térkép választó
Magyarország
Kárpát-medence
Európa

Időjárás most

Információ

A mérések feldolgozásának nagy része automatikus, előfordulhatnak hibás mérések. Az adatok tájékoztató jellegűek, a hibákért felelősséget nem vállalunk.

Betöltés...
...
Címkék: időjárás most, aktuális időjárás, időjárás, előrejelzés, Budapest időjárás, országos időjárás, várható időjárás, front

Féléves előrejelzés

Piktogram magyarázat
  • Humánmeteorológiai veszélyesség.Humánmeteorológiai / orvosmeteorológiai veszélyeztetettség. Az adott nap időjárása mellett milyen mértékű meteogyógyászati veszélyeztetettségre számíthatunk.
  • Borultság.Borultság: Az adott napon jellemző borultság mértéke.
  • Szélirány és szélsebesség.Szélirány és szélsebesség: Az adott napon legjellemzőbb szélirány és szélsebesség km/h.
  • Maximum hőmérséklet.Maximum hőmérséklet: Az adott nap maximum-hőmérsékleti értéke °C.
  • Csapadék.Csapadék: Az esernyő mérete arányos az adott napon várható csapadék mennyiségével.
  • Hőanomália.Hőanomália: Az adott napon az átlagos hőmérséklettől való eltérés °C.
Információ

A Meteo Klinika közzéteszi az amerikai NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) féléves előrejelzése szerinti időjárás meteogyógyászati értékelését. Naponként megadjuk a jellemző humánmeteorológiai veszélyeztetettséget. Ez kizárólag tájékoztató jellegű, statisztikai adat, nem pótolhatja a kivizsgálást, nem alkalmas az egyéni érzékenység megállapítására.

Dátum.
Veszély
Időkép
Szél
Hőmérséklet maximum
Csapadék
Anomália
01.
21.
cs
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

2
Felhőzet
96
Szélerősség, szélirány
8
0
Csapadék
6
01.
22.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
95
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
9
3
Csapadék
8
01.
23.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
113
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
10
3
Csapadék
9
01.
24.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.24.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
88
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
4
01.
25.
h
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.25.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

3
Felhőzet
88
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
4
1
Csapadék
2
01.
26.
k
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.26.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

2
Felhőzet
78
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
3
0
Csapadék
1
01.
27.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.27.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
78
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
2
0
Csapadék
1
01.
28.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.28.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
96
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
-2
3
Csapadék
-4
01.
29.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.29.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
0
0
Csapadék
-2
01.
30.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.30.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
4
0
Csapadék
2
01.
31.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.01.31.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
75
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
6
0
Csapadék
4
02.
01.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.01.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
84
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
8
0
Csapadék
6
02.
02.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.02.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
3
0
Csapadék
0
02.
03.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.03.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
75
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
6
0
Csapadék
3
02.
04.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.04.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
77
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
7
0
Csapadék
4
02.
05.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.05.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
7
0
Csapadék
4
02.
06.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.06.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
8
1
Csapadék
5
02.
07.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.07.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

4
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
8
0
Csapadék
5
02.
08.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.08.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
8
02.
09.
k
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.09.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
7
02.
10.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.10.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
12
0
Csapadék
8
02.
11.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.11.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
10
0
Csapadék
6
02.
12.
p
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.12.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
7
02.
13.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.13.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
7
02.
14.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.14.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
9
0
Csapadék
5
02.
15.
h
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.15.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
7
0
Csapadék
3
02.
16.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.16.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
7
0
Csapadék
3
02.
17.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.17.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
1
Csapadék
0
02.
18.
cs
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.18.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
8
2
Csapadék
3
02.
19.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.19.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
6
2
Csapadék
1
02.
20.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.20.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
4
3
Csapadék
-1
02.
21.
v
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
2
3
Csapadék
-4
02.
22.
h
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
72
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
7
3
Csapadék
2
02.
23.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
9
0
Csapadék
3
02.
24.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.24.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-1
02.
25.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.25.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-1
02.
26.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.26.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
2
0
Csapadék
-4
02.
27.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.27.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
1
0
Csapadék
-6
02.
28.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.02.28.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
2
0
Csapadék
-5
03.
01.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.01.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-2
03.
02.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.02.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-3
03.
03.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.03.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-3
03.
04.
cs
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.04.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
1
Csapadék
-3
03.
05.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.05.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
6
0
Csapadék
-2
03.
06.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.06.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-3
03.
07.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.07.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-3
03.
08.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.08.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
72
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
1
1
Csapadék
-7
03.
09.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.09.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
72
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
4
0
Csapadék
-4
03.
10.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.10.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
72
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-4
03.
11.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.11.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-4
03.
12.
p
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.12.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
6
0
Csapadék
-3
03.
13.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.13.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-4
03.
14.
v
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.14.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

2
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
7
0
Csapadék
-3
03.
15.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.15.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
8
0
Csapadék
-2
03.
16.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.16.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
1
03.
17.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.17.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
9
0
Csapadék
-1
03.
18.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.18.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
0
03.
19.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.19.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

2
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
13
0
Csapadék
2
03.
20.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.20.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
6
03.
21.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
5
03.
22.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
4
03.
23.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
3
03.
24.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.24.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
3
03.
25.
cs
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.25.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
78
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
12
2
Csapadék
-2
03.
26.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.26.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
71
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
4
0
Csapadék
-9
03.
27.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.27.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
5
0
Csapadék
-9
03.
28.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.28.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
71
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
8
0
Csapadék
-6
03.
29.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.29.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
9
0
Csapadék
-4
03.
30.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.30.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
-2
03.
31.
sz
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.03.31.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
14
0
Csapadék
0
04.
01.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.01.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
4
04.
02.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.02.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
3
04.
03.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.03.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
4
04.
04.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.04.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
0
Csapadék
4
04.
05.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.05.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
1
04.
06.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.06.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
15
0
Csapadék
0
04.
07.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.07.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
15
1
Csapadék
0
04.
08.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.08.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
15
0
Csapadék
0
04.
09.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.09.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
2
04.
10.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.10.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
0
Csapadék
4
04.
11.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.11.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
0
Csapadék
5
04.
12.
h
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.12.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
70
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
1
04.
13.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.13.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
70
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
2
04.
14.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.14.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
0
Csapadék
3
04.
15.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.15.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
1
04.
16.
p
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.16.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-1
04.
17.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.17.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
11
0
Csapadék
-6
04.
18.
v
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.18.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

0
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
10
0
Csapadék
-7
04.
19.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.19.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-1
04.
20.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.20.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-1
04.
21.
sz
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
15
0
Csapadék
-3
04.
22.
cs
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
0
04.
23.
p
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
-1
04.
24.
sz
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.24.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

2
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
0
Csapadék
2
04.
25.
v
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.25.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
4
04.
26.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.26.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
4
04.
27.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.27.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
71
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-3
04.
28.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.28.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
14
0
Csapadék
-5
04.
29.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.29.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
-1
04.
30.
p
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.04.30.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-4
05.
01.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.01.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
14
0
Csapadék
-6
05.
02.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.02.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-4
05.
03.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.03.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
-3
05.
04.
k
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.04.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
-3
05.
05.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.05.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-4
05.
06.
cs
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.06.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
70
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
1
05.
07.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.07.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
70
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
3
Csapadék
-4
05.
08.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.08.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
21
0
Csapadék
1
05.
09.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.09.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
1
Csapadék
-1
05.
10.
h
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.10.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
-3
05.
11.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.11.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
2
Csapadék
-2
05.
12.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.12.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
1
Csapadék
-1
05.
13.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.13.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
1
Csapadék
0
05.
14.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.14.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

3
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
1
Csapadék
1
05.
15.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.15.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
75
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
21
1
Csapadék
-1
05.
16.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.16.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
1
Csapadék
-5
05.
17.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.17.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-7
05.
18.
k
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.18.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
15
0
Csapadék
-8
05.
19.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.19.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
-6
05.
20.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.20.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
-5
05.
21.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

3
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
14
1
Csapadék
-8
05.
22.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
17
0
Csapadék
-5
05.
23.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-6
05.
24.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.24.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
0
Csapadék
-7
05.
25.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.25.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
1
Csapadék
-4
05.
26.
sz
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.26.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
0
Csapadék
-4
05.
27.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.27.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
0
Csapadék
-6
05.
28.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.28.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
1
Csapadék
-4
05.
29.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.29.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
2
Csapadék
-5
05.
30.
v
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.30.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
21
0
Csapadék
-3
05.
31.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.05.31.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
0
Csapadék
-4
06.
01.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.01.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
1
Csapadék
-2
06.
02.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.02.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
1
Csapadék
-2
06.
03.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.03.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
24
1
Csapadék
-1
06.
04.
p
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.04.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
3
Csapadék
-3
06.
05.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.05.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
21
3
Csapadék
-3
06.
06.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.06.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
3
Csapadék
-5
06.
07.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.07.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
13
3
Csapadék
-11
06.
08.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.08.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
77
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
12
2
Csapadék
-13
06.
09.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.09.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
14
0
Csapadék
-11
06.
10.
cs
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.10.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
15
0
Csapadék
-10
06.
11.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.11.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
14
1
Csapadék
-11
06.
12.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.12.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
16
2
Csapadék
-9
06.
13.
v
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.13.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
0
Csapadék
-6
06.
14.
h
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.14.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
-3
06.
15.
k
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.15.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
24
0
Csapadék
-1
06.
16.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.16.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
1
Csapadék
0
06.
17.
cs
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.17.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
0
Csapadék
0
06.
18.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.18.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
105
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
1
Csapadék
-1
06.
19.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.19.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
1
Csapadék
-1
06.
20.
v
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.20.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
0
Csapadék
-1
06.
21.
h
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
27
0
Csapadék
2
06.
22.
k
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
2
Csapadék
-1
06.
23.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
0
Csapadék
-1
06.
24.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.24.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
24
0
Csapadék
-2
06.
25.
p
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.25.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
0
Csapadék
-3
06.
26.
sz
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.26.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
0
Csapadék
-1
06.
27.
v
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.27.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
103
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
27
0
Csapadék
1
06.
28.
h
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.28.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
104
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
26
2
Csapadék
0
06.
29.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.29.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
1
Csapadék
-4
06.
30.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.06.30.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
1
Csapadék
-4
07.
01.
cs
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.01.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
24
0
Csapadék
-2
07.
02.
p
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.02.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
-5
07.
03.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.03.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

1
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
-5
07.
04.
v
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.04.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
24
0
Csapadék
-3
07.
05.
h
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.05.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

0
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
27
0
Csapadék
0
07.
06.
k
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.06.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
28
0
Csapadék
1
07.
07.
sz
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.07.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

3
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
3
Csapadék
-5
07.
08.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.08.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
0
Csapadék
-5
07.
09.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.09.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

1
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
21
0
Csapadék
-6
07.
10.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.10.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
21
1
Csapadék
-6
07.
11.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.11.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
106
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
18
2
Csapadék
-9
07.
12.
h
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.12.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
20
3
Csapadék
-7
07.
13.
k
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.13.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
24
2
Csapadék
-4
07.
14.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.14.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
2
Csapadék
-5
07.
15.
cs
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.15.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
0
Csapadék
-4
07.
16.
p
0
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.16.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: gyenge

0
Felhőzet
101
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
26
0
Csapadék
-2
07.
17.
sz
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.17.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

3
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
25
0
Csapadék
-3
07.
18.
v
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.18.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

4
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
26
1
Csapadék
-2
07.
19.
h
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.19.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

4
Felhőzet
102
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
3
Csapadék
-5
07.
20.
k
3
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.20.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: erős

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
3
Csapadék
-5
07.
21.
sz
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.21.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
23
0
Csapadék
-4
07.
22.
cs
1
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.22.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: mérsékelt

2
Felhőzet
107
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
22
0
Csapadék
-5
07.
23.
p
2
Meteogyógyászat veszélyesség
2021.07.23.

Jellemző humánmeteorológiai terhelés: közepes

3
Felhőzet
100
Szélerősség, szélirány
Meteo Klinika
19
2
Csapadék
-9
Címkék: fél éves előrejelzés, 30 napos időjárás, időjárás, nyár időjárás, tél időjárás, frontjelentés, hosszútávú előrejelzés

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
A napokon át tartó szürke, fényszegény időjárásnak nagyon komoly következményei lehetnek. Sokan tapasztalnak orvosmeteorológiai tüneteket, fáradtak, a reflexek tompák, megnő a reakció idő.

Tapasztalatok a Meteo Klinikán

Harsányi Jolán Margit tapasztalatai a Meteo Klinikán

Harsányi Jolán Margit tapasztalatai a Meteo Klinikán

"... és hát a csodaszemüveg, az nekem nagyon sokat segített!" Harsányi Jolán Margit

Neusatz Gabriella és Karl Flóra tapasztalatai a Meteo Klinikán

Neusatz Gabriella és Karl Flóra tapasztalatai a Meteo Klinikán

" A gyermekemnek alvásproblémái voltak, lefeküdtünk este, és akkor egy másfél órás kínlódás következetett, mire elaludt. Elképesztő gyorsan, nem is akartam elhinni, hogy a második vagy harmadik szemüveghasználat után még végig sem ment a program, és a gyermek elaludt." Neusatz Gabriella

Dr. Nagy Istvánné Dr. Fehér Irén tapasztalatai a Meteo Klinikán

Dr. Nagy Istvánné Dr. Fehér Irén tapasztalatai a Meteo Klinikán

"Mérhetően jelentkezett a szellemi kapacitás növekedése. Sőt, lassan már a családom szerint túlzásba viszem a ténykedést." Dr. Nagy Istvánné Dr. Fehér Irén

Kisfilmek a Meteo Klinika kiemelkedő tudományos eredményeiről

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 1. rész

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 1. rész

A megoldatlan panaszainkat gyakrabban okozza az időjárás, mint gondolnánk. Világújdonság kezelő eszközünk a MeteoGlass fényterápia.

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 2. rész

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 2. rész

Egyedülálló rendszerek működnek a Meteo Klinikán, melyek lehetővé teszik a tudományosan megalapozott kivizsgálást és kezelést.

Az MTVA M1 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról

Az MTVA M1 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról

A humánmeteorológiai és meteogyógyászati kutatások története dióhéjban. Az időjárás-érzékenység vizsgálata és kezelése a Meteo Klinikán.

A vezető médiumok is a Meteo Klinika szakszerű tájékoztatását veszik igénybe

Meteo Klinika a vezető médiumokban - Televíziós és rádiós csatornák

Meteo Klinika a vezető médiumokban - Televíziós és rádiós csatornák

A vezető médiumok a szakszerű tájékoztatáshoz nap mint nap a Meteo Klinika szakértelmét választják. A TV nézők, rádióhallgatók, újságolvasók, vezető portálokon böngészők rendszeresen találkozhatnak Dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal, a Meteo Klinika igazgatójával. 

Meteo Klinika a vezető médiumokban - nyomtatott médiumok

Meteo Klinika a vezető médiumokban - nyomtatott médiumok

A vezető médiumok a szakszerű tájékoztatáshoz nap mint nap a Meteo Klinika szakértelmét választják. A TV nézők, rádióhallgatók, újságolvasók, vezető portálokon böngészők rendszeresen találkozhatnak Dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal, a Meteo Klinika igazgatójával. 

Meteo Klinika a vezető médiumokban - online médiumok

Meteo Klinika a vezető médiumokban - online médiumok

A vezető médiumok a szakszerű tájékoztatáshoz nap mint nap a Meteo Klinika szakértelmét választják. A TV nézők, rádióhallgatók, újságolvasók, vezető portálokon böngészők rendszeresen találkozhatnak Dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal, a Meteo Klinika igazgatójával. 

DNV GL

DNV GL - ISO 9001

Pályázatok

Széchenyi 2020

Kövessen minket!

Kövessen minket!