Szép idő ígérkezik a VOLT Fesztivál utolsó napján

Szombaton is marad a napos, kellemesen meleg nyári idő, így a VOLT Fesztivál utolsó napján is felhőtlen lehet a szórakozás.

A Dunántúl északi részén délelőtt szinte zavartalan lesz a napsütés. Délután aztán időnként gomolyfelhők jelennek meg, de számottevő csapadékra nem kell számítani. Sopron környékén a hőmérséklet csúcsértéke 30, 31 fok körül alakul.

Országszerte szép idő lesz szombaton, a délutáni órákban a délnyugati megyékben lehet záporokra, zivatarokra számítani, máshol inkább a napsütésé lesz a főszerep. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 31 fok között alakul.

A VOLT Fesztivál utolsó napján is rengeteg fellépő közül lehet választani, többek között a Ladánybene 27, a Kispál és a Borz, a Neo, a Sex Action is a fellépők között szerepel.

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
A napokon át tartó szürke, fényszegény időjárásnak nagyon komoly következményei lehetnek. Sokan tapasztalnak orvosmeteorológiai tüneteket, fáradtak, a reflexek tompák, megnő a reakció idő.