Snowboard Diákbajnokság Eplényben

Pénteken rendezik meg Eplényben a Snowboard Diákbajnokságot. Nevezni február 10-ig lehet.

Pénteken rendezik meg Eplényben a Snowboard Diákbajnokságot, amelyre várják a 8. életévüket betöltött és a 17. életévüket még be nem töltött diákok nevezését.

Az első futam 11 órakor rajtol, az eredményhirdetés pedig 14:30-kor lesz.

Előnevezés február 10-ig van, a nevezési lapot a msbsz.hu oldalról lehet letölteni. Ha valaki még nem tud dönteni az indulásról a verseny előtt a helyszínen is nevezhet. A nevezési díj 2500 forint, amely magában foglalja a 4 órás síbérletet és egy pár virslit teával.

A jelenlegi számítások szerint a versenyzőket remek időjárási feltételek fogadják. Szerdán és csütörtökön több centiméter friss hó hullhat a térségben, így a pályák állapota még a mostaninál is jobb lehet. Pénteken már nem várható csapadék. sok felhő lesz az égen, de a felhőtakaró napközben rövid időszakokra elvékonyodik. A szurkolóknak érdemes rétegesen és vastagon felöltözni, mert a hőmérséklet csúcsértéke -5 fok körül alakul.

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
Lesújtó szürkeség…
A napot már régóta nem láttuk. Reggel kinézünk az ablakon, szürkeség van és köd, ami alapvetően meghatározza az aznapi hangulatunkat.