Nem mindenhol van szürkeség

Érdemes jól megnézni ágfalvi kameránk felvételét, ugyanis a napok óta tartó fényhiányos időszakban kisütött a nap. Országszerte szürke időnk van és ez így lesz a következő napokban is.

December 15-én délelőtt egy jótékony hatású hidegfront vonul át térségünk fölött. A napok óta tartó hideg légpárnás helyzet átmenetileg megszűnt a Dunántúl északi részén, ahogyan az ágfalvi állomásunk kameraképén is látható. Országunk nagy részén borongós, szürke idő van és a következő napokban sem lesz változás. Érdemes jól megnézni ezt a felvételt, ugyanis a jelenlegi előrejelzések szerint a jövő héten már a Dunántúl északi részén (így Ágfalván) is marad a borult, szürke időjárás.

Az ICI ágfalvi állomásának kameraképe délelőtt 11 órakor

Az ICI móri állomásának kameraképe délelőtt 10:59-kor

Az ICI törökszentmiklósi állomásának kameraképe délelőtt 10:59-kor

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
frontérzékenység és időjárás
Frontérzékenységtől szenved az emberek több, mint 70%-a, 30%, aki időjárásbeteg.