Hétvégi programajánló

Már csak néhány napig folytatódik a kellemes, napos idő, ezért érdemes a hétvégét valamilyen szabadtéri rendezvényen tölteni.

Pénteken és szombaton folytatódik az elmúlt napok időjárása. A reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után napos, kellemes időben lesz részünk, az ország déli, délkeleti részén akár 20 fokig is melegedhet a levegő.

Vasárnap azonban nyugat felől megnövekszik a felhőzet és főként a Dunántúlon és az északi területeken fordulhat elő elszórtan csapadék.

A túrázás kedvelőinek rendezik meg november 6-án az INTERSPORT Túranapot a Pilisben. A résztvevők többféle táv közül is választhatnak.

November 7-én tartják a Márton Napi Libaságokat Mátraszentimrén, ahol a kulináris élvezetek kedvelői tölthetnek el egy kellemes napot.

November 5-7-ig, péntektől vasárnapig Tihany a halas ételek kedvelőinek kínál időtöltést, ugyanis ekkor rendezik meg a Tihanyi Garda Fesztivált. A halételek kóstolása mellett a halfogás mikéntjét is megismerhetik az érdeklődők.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
Lesújtó szürkeség…
A napot már régóta nem láttuk. Reggel kinézünk az ablakon, szürkeség van és köd, ami alapvetően meghatározza az aznapi hangulatunkat.