A Forma 1 idejére megjön a jóidő

A hétvégén rendezik meg 25. alkalommal a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A versenyre visszatér az igazi nyári idő.

A hétvégén immár 25. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat a Hungaroringen.

A hét elején az időjárás komor és barátságtalan arcát mutatta. A napok előrehaladtával azonban folyamatosan javul az idő és a hét végére visszatér a nyár.

Pénteken szórványosan még előfordulhatnak záporok, zivatarok. A legnagyobb valószínűséggel a keleti megyékben lesz csapadék, így az első szabadedzés várhatóan száraz időben zajlik majd. A hőmérséklet csúcsértéke 25 fok körül alakul.

Szombaton és vasárnap száraz, napos időre van kilátás. A levegő tovább melegszik, a maximum hőmérséklet szombaton 27, vasárnap 30 fok körül alakul a főváros térségében. Így várhatóan az idén száraz futamon mérik össze tudásukat a pilóták.

Hírek, érdekességek

trópusi táj
Meglepő, hogy honnan származik a szennyező műanyagok nagy arány a természetben! Nem is hinnénk, hogy a ruházatunk használatával is szennyezzük a környezetet!
Csernobil_alhir_sugarzas
Rémisztő hírek terjengnek a világhálón, miszerint a mai napon a csernobili erdőtűz porfelhője elérheti hazánkat. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mi igaz ebből a hírből.
HUSVET_IDOJARAS
Javában zajlik a tavasz 20 fok feletti hőmrsékleti értékeket mérhetünk országszerte. Sajnos nem sokáig örülhetünk, ugyanis a jövő hét elején jeletős változás jön! Az idei húsvéti locsolást az időjárás biztosítja!
Reggel hűvös van, majd kisüt a nap, gyors felmelegszik a levegő és délutánra már kellemes a hőmérséklet – gyakran ez a forgatókönyv.