2018. október 16., Gál

Címlap

Szöveges előrejelzés

Őszi idővel kezdjük a napot, nyárral folytatjuk!


ICI Interaktív Zrt. - 2018. október 16., kedd, 16:07

A héten is folytatódik a vénasszonyok nyara. A hűvös, helyenként párás, ködös reggeleket követően gyorsan melegszik a levegő és délutánonként 20 fok felett alakulnak a hőmérsékletek. Csapadék továbbra sem várható.

Részletes előrejelzés

Ma este és éjszaka keleten derült, másutt időnként felhős lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Mérsékelt lesz a szél.  Este 12, 17 fokot, hajnalban 0, 8 fokot mérhetünk.

Szerdán délelőtt a napsütést főleg a Dunántúlon zavarhatják felhők. Csapadék nem lesz. Délután a napsütés mellett nyugaton időnként több felhő jelenik meg, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 20, 25 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt olvashat

Csütörtökön a reggeli párásság feloszlását követően a napsütést legfeljebb fátyolfelhők zavarják, csapadék nem várható. A keleti szél mérsékelt lesz. 20, 24 fokra melegszik a levegő.

Pénteken a hajnali ködfoltok napközben megszűnnek, a változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között alakul.

Szombaton a többórás napsütést csak időnként zavarják felhők, csapadék nem várható. Megélénkül az északi szél. Kora délután 18, 22 fok várható.

Vasárnap sok lesz a napsütés, az átvonuló gomolyfelhőzetből számottevő csapadék nem alakul ki. Megerősödik az északi szél. 14, 19 fokra számíthatunk.

Hétfőn száraz, szikrázóan napos időre számíthatunk. Változó irányú szél lesz. 15, 18 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.