2020. január 26., Vanda

Címlap

Szöveges előrejelzés

Frontos napok jönnek!


ICI Interaktív Zrt. - 2020. január 24., péntek, 15:16

A következő napokban sok felhő lesz felettünk, vasárnap némi eső, sőt, északon ónos eső is érkezik. Ezzel együtt többfelé az átlag felett alakul a hőmérséklet.

Részletes előrejelzés

 

Pénteken délelőtt a legtöbb helyen napos idő lesz, de néhol csak lassan ritkulnak a ködfoltok. Számottevő csapadék nem valószínű.  Délután többnyire gyengén felhős időre készülhetünk, de néhol a ködfoltok megmaradhatnak. Csapadék nem lesz. Megélénkül a déli szél. 1, 6 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

A következő napokban szombaton délelőtt tovább növekszik,  vastagszik a felhőzet, keleten lehet több napsütés. Csapadék nem várható.  Délután fokozatosan beborul az ég, de számottevő csapadék nem alakul ki. Mérsékelt marad a szél, a délutáni órákban 2, 8 fokot mérhetünk. Vasárnap délelőtt túlnyomóan borult lesz az ég. Helyenként kisebb eső előfordulhat.  Délután folytatódik a borongós, fényszegény idő. Számottevő csapadék nem lesz, de helyenként kisebb eső kialakulhat. Északon ónos eső is lehet! Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 10 fok között alakul, délen lesz a melegebb. Hétfőn délelőtt sok lesz felettünk a felhő. Keleten még lehet gyenge eső, máshol számottevő csapadék nem várható.  Délután nyugat felől elkezd vékonyodni a felhőzet. Csapadék nem várható. A déli szél mérsékelt lesz. 3, 8 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Kedden ismét beborul az ég, szórványosan alakul ki eső. Megerősödik a délnyugati szél. 5, 10 fokra melegszik a levegő.

Szerdán változóan felhős lesz az ég. Futó zápor bárhol kialakulhat. Változó irányú szél lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul.

Csütörtökön felhős időre készülhetünk, de említést érdemlő csapadék nem lesz. Élénk lesz a nyugati szél. 5, 10 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken a délutáni óráktól csökken a felhőzet, ekkor már csapadék sem alakul ki. Megerősödik az északnyugati szél. 2, 7 fokra melegszik a levegő.

Szombaton sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a szél, 3, 6 fokos maximumokat mérhetünk.

Vasárnap alig lesz felhő az égen, csapadék nem valószínű. Mérsékelt szél mellett 2, 7 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet. 

Luidort Péter olvasónk fotója

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.