2019. augusztus 21., Sámuel

Címlap

Szöveges előrejelzés

Egész héten kitart a nyár!


ICI Interaktív Zrt. - 2019. augusztus 21., szerda, 15:08

A hét közepi gyenge front csak átmenetileg frissítette fel a levegőt. A hét második felében már ismét 30 fok körüli hőmérsékleteket mérhetünk!

Részletes előrejelzés

 

Csütörtökön délelőtt többször erősen megnövekszik a felhőzet, ezekből szórványosan várható zápor.  Délután a több-kevesebb napsütés mellett a felhőzet is többször megnövekszik. Előfordulhat kisebb eső, zápor. Élénk, keleten néhol átmenetileg erős lesz az északi szél, a legmagasabb hőmérséklet 25, 32 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Pénteken délelőtt csak kevés felhő lesz az égen, csapadék nem valószínű.  Délután nyugat felől átmenetileg megvastagszik a fátyolfelhőzet, de csapadékra nem kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél. 27, 32 fokra melegszik a levegő.

Szombaton meleg, fülledt idő várható, délután többfelé záporral, néhol zivatarral. Megélénkül az északkeleti szél. 28, 33 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap a naposabb délelőttöt követően ismét erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű, ezekből nagyobb eséllyel keleten lehet zápor, zivatar. A déli szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul.

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 30, 35 fokra melegszik a levegő.

Kedden többórás napsütés valószínű. A képződő gomolyfelhőkből csak elvétve lehet egy-egy zápor. Az északi szél mérsékelt lesz. 29, 34 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán napos időre készülhetünk, számottevő csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.