2018. augusztus 15., Mária

Címlap

Szöveges előrejelzés

Ismét egyre többfelé érjük el a 30 fokot!


ICI Interaktív Zrt. - 2018. augusztus 15., szerda, 16:18

Csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A legmelegebb órákban 30 fok körül alakul a hőmérséklet. A hosszú hétvégén napos, kánikulai meleg valószínű!

Részletes előrejelzés

Ma este és éjszaka tovább csökken a felhőzet, északkeleten, keleten is megszűnik a zápor, zivatar. Élénk, helyenként erős lesz az északnyugati, északi szél.  Este 19, 25 fokot, hajnalban 14, 19 fokot mérhetünk.

Csütörtökön délelőtt a sok napsütést kevés felhő zavarja, csapadék nem várható. Délután a napsütést gomolyfelhők zavarják, elvétve alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt olvashat.

Pénteken délelőtt a sok napsütést csak délen zavarhatja felhősödés, de csapadék nem várható. Délután a  napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg, de csak néhol alakulhat ki zápor, zivatar. A szél mérsékelt marad. 28, 32 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton a napsütést főleg délen átmeneti felhősödések zavarhatják meg, helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. Mérsékelt lesz az északi szél. 30, 33 fokra számíthatunk.

Vasárnap a sok napsütés mellett helyenként növekednek meg a gomolyfelhők és alakulhat ki zápor, zivatar. Megélénkül az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 33 fok között alakul.

Hétfőn száraz, napos, meleg nyári időre számíthatunk. Élénk lesz az északkeleti szél. Kora délután 30, 33 fok várható.

Kedden folytatódik a száraz, napos, meleg időjárás. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 31, 34 fok között alakul.

Szerdán száraz, napos, kánikulai időre számíthatunk. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 31, 35 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.