2020. február 24., Szökőnap

Zivatarok szelték át az országot


ICI Interaktív Zrt. - 2012. június 11., hétfő, 13:43

Továbbra sem nyugszik a légkör, hétfő délután délnyugat felől alakultak ki újabb zivatarok. Felhőszakadás, jégeső és még szivárvány is volt. Képek és videók.

A nap első felében többfelé volt eső, zápor, a Tiszántúlon pedig zivatarok alakultak ki. Alighogy északkelet felé távozott a labilis légtömeg, kora délután Szlovénia felől újabb hulláma érkezett a záporoknak, zivataroknak. A délnyugat-északkeleti áramlásban egyre többfelé alakultak ki. A Tiszántúlon kora délután egy zivatarlánc is létrejött a folyóval párhuzamosan.

Zivatar Pécsett 5 óra után (ez a zivatarcella később a déli határszélen haladt tovább, és Szeged alatt, a Vajdaságban kezdett feloszlani közel 3 órával később:

Egy gyengébb zivatar Szentesnél fél 5 felé:

Csongrádnál kicsivel fél 5 után szivárványt kaptunk lencsevégre:

Felhőszakadás, jégszemek Pécsett nem sokkal negyed 5 után:Bácsalmás közelében záporfüggönyt örökített meg webkemaránk 16 óra felé:

Csongrád közelében így vonultak a záporok:
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat