2018. július 16., Valter

Zivatarok pattantak ki délnyugaton


ICI Interaktív Zrt. - 2013. április 29., hétfő, 16:26


Címkék: ,A délnyugatra érkezett melegebb, nedvesebb levegőben sorra pattantak ki a zivatarok délután. Holnap is hasonlóan mozgalmas időjárású napban lesz részünk.

Először csak a délnyugati határszélen, majd a Dunántúl egyre nagyobb területén jelennek meg a záporok, zivatarok. A meleg levegő és az elegendő nedvesség hatására már igen erős konvektív tevékenység tud beindulni. Itt a zivatarok szezonja!

 

 

Őcsény fölé is megérkezett a vihar a délutáni órákban (ICI Zrt. webkamera)

 

Változékony az idő a Balatonnál is (az ICI Zrt. fonyódi meteorológiai állomásának webkamera-filmje a ma délutáni időjárásról)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat