2018. szeptember 23., Tekla

Záporok, zivatarok jellemzik a hétfő délutáni időjárást


ICI Interaktív Zrt. - 2013. augusztus 1., csütörtök, 17:03


Címkék: ,Az előrejelzéseknek megfelelően gyenge hidegfront okoz hétfő délután változékonyságot, egyre többfelé pattannak ki záporok, zivatarok a magasra tornyosuló gomolyfelhőzetből.

Már a kora délutáni órákban is elég intenzíven fejlődnek a zivatarcellák. Az északi és a nyugati határszélen zivatarlánc látszik kialakulni, de a Dunántúl déli részén is több cella van egyszerre jelen.

Az ICI Zrt. webkamerái több helyen is elkapták, ahogy érkezett a vihar.

 

Aggteleken jelenleg (14:20-kor) is esik az eső.

 

Tarnaleleszre is érkeznek a felhők, 14:30-ig 2 milliméternyi csapadék esett, a hőmérséklet pedig 8 fokot csökkent 1 óra alatt

 

A felhők felülről: a sat24 14:30-as műholdképén is látszanak már a magasra tornyosuló gomolyok
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat