2018. szeptember 18., Diána

Villámcsapás ölt meg két kisfiút


ICI Interaktív Zrt. - 2009. május 18., hétfő, 09:19

A zivatar és az eső elől keresett menedéket egy fán lévő házikóban két kisfiú az ausztriai Bad Hofgasteinben. A fába villám csapott és a balesetben mindketten életüket vesztették.

Május 13-án, kevéssel öt óra előtt történt a szerencsétlenség egy játszótéren. A játszótársaik hívtak segítséget, akik a vihar elől a közeli fák alá menekültek. Amikor a mentők kiértek, már mind a ketten a klinikai halál állapotában voltak. Egyikük, egy 11-éves fiú a helyszínen meghalt, a kilenc éves társát sikerült még újraéleszteni. Ő egy nappal később az Innsbrucki Egyetemi Klinikán halt bele súlyos égési sérüléseibe.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat