2018. július 21., Dániel

Viharok dúlnak a Brit-szigeteken


ICI Interaktív Zrt. - 2013. február 7., csütörtök, 15:01

A Brit-szigeteken erősen viharos az idő, a szél a tengerpartokon helyenként több 10 méteres hullámokat korbácsolt.

Már napok óta erősen viharos szelek dúlnak a Brit-szigetek térségében, a széllökések gyakran a 90-110 km/órát is meghaladták. A legnagyobb szeleket Skóciában mérték, ahol a hegyvidéki területeken helyenként a 140-180 km/órát is elérték a lökések. A nagy szelek következtében a parti területeket hatalmas hullámokkal öntötte el a tenger. Az Anglia északkeleti partvidékén fekvő Seahamban kedden jó 20 méteres hullámok keletkeztek, amelyek mellett még a 10 méter magas világítótorony is eltörpült.

 

forrás: youtube.com
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat