2019. december 6., Miklós

Végre fehérbe borult a főváros is!


ICI Interaktív Zrt. - 2014. január 29., szerda, 18:38

Szerdán Budapesten is havazott, a fővárosban nem csak idén, de ezen a télen is most esett először jelentősebb mennyiségű hó!

A múlt héten hazánkban beköszöntött az "igazi" tél: pénteken és szombaton az idei évben – és nyugodtan mondhatjuk, hogy a mostani télen is – először havazott az ország nagy részén. A budapestiek azonban legfeljebb irigykedve nézhették a vidéken készült képeket a hófehér tájról: a fővárosban ugyanis csak egy-két helyen szállingózott a hó. Egészen mostanáig, ugyanis szerdán délnyugat felől újabb, kiterjedt havazás kezdődött, ami ezúttal a fővárost sem kerülte el: estére már az országban a legtöbb helyen – így Budapesten is – néhány centiméter friss hó borított mindent.

A következő napokban az ország nyugati és keleti fele tartósan eltérő időjárási képet mutat majd. A Dunántúlon várhatóan erősen felhős, borult lesz az ég, és több napig várható vegyes halmazállapotú csapadék: hó, havas eső, eső egyaránt eshet, sőt, helyenként ónos eső is előfordulhat. Az Alföldön élők viszont bátran reménykedhetnek több-kevesebb napsütésben és ott számottevő csapadékra sem kell számítani.

Az ICI Interaktív Meteorológia Budapest XVIII. kerületi webkamerájának képe 2014. január 29. 15 órakor. A fővárosban a nap nagy részében esett a hó.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat