2020. január 21., Ágnes

Véget érnek az őszi szép napok


ICI Interaktív Zrt. - 2016. október 2., vasárnap, 00:30

Igazi vénasszonyok nyarával indított az ősz, szinte egész szeptemberben élvezhettük a meleg, nyárias időt. A hétfőn átvonuló hidegfront azonban jelentős változást hoz időjárásunkban. Zordabb napok következnek.

Az elmúlt hónapban a Kárpát-medence időjárását javarészt a szeptemberi átlagoshoz képest nyáriasabb hőmérsékletek és a sok napsütés határozta meg. Ez a kellemes időszak azonban a hétvégével véget ér. Hétfőn egy hidegfront vonul át hazánkon, mögötte pedig több fokkal hűvösebb levegő árasztja el a Kárpát-medencét. A mostani előrejelzések szerint jövő héttől már jóval, barátságtalanabb, hidegebb őszre van kilátás.  

Jövő héten eleinte változóan felhős, sokszor borult lesz az ég, és szórványosan lehet számítani esőre, záporokra. Ráadásul a hét első felében az élénk, erős északias szelet viharos lökések is kísérhetik! A kezdeti 20 fok körüli csúcshőmérsékleteket a hét második felében 15 fok alattiak követik. A hajnali minimumok eleinte kevéssel 10 fok felett, szerdától viszont 7 fok alatt alakulnak, sőt a fagyzugos területeken akár talajmenti fagy is előfordulhat a hét során. 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat