2018. augusztus 14., Marcell

Újabb trópusi vihar lehet Mexikó közelében


ICI Interaktív Zrt. - 2010. július 6., kedd, 13:47

Az amerikai Nemzeti Hurrikán Központ előrejelzése szerint a hét második felében újabb trópusi vihar alakulhat ki a Mexikói-öböl térségében.

A Mexikói-öbölben a Yukatán-félsziget közelében újabb trópusi vihar van kialakulóban. Az amerikai Nemzeti Hurrikán központ előrejelzése szerint 30-50 százalék a valószínűsége, hogy a Yukatán-félsziget közelében elhelyezkedő alacsony nyomású légköri képződmény trópusi viharrá erősödjön.

Az újabb vihar ismét fennakadásokat okozhat az olajkatasztrófa utáni tisztítási munkálatokban.

Attól függetlenül, hogy az alcsony nyomású légköri képződmény trópusi viharrá erősödik-e, várhatóan heves esőzéseket és viharos szeleket okoz a a Yukatán-félsziget és Kuba nyugati területein.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat