2018. augusztus 14., Marcell

Újabb trópusi vihar a Csendes-óceán térségében


ICI Interaktív Zrt. - 2010. július 19., hétfő, 10:36

Az elmúlt héten a Conson tájfun okozott komoly pusztításokat a Fülöp-szigetek, Kína és Vietnam térségében. Vasárnap egy újabb vihar jelent meg a térségben, amely az előrejelzések szerint Kínában újabb heves esőzéseket okoz.

Az idei tájfun szezon eddigi legerősebb vihara volt a Conson, amely a Fülöp-szigetek mellett Kína déli partjai mellett fekvő Hainan szigetet is elérte, a hét végén pedig Vietnámban okozott óriási pusztítást.

A Conson tájfun mára már teljesen leépült, ám vasárnap megjelent a következő ciklon a térségben. Az egyelőre még név nélküli, azonosítóval ellátott trópusi depresszióban a legerősebb széllökések a hétfő reggeli mérések szerint elérik a 74 kilométer/órát, és a következő napokban az alacsony nyomású légköri képződmény tovább erősödik.

Az előrejelzések szerint a trópusi depresszió, trópusi viharrá erősödve csütörtökön éri el Kína délkeleti partjait.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat