2020. február 24., Szökőnap

Újabb trópusi vihar alakult ki az Atlanti-óceánon


ICI Interaktív Zrt. - 2019. január 30., szerda, 22:48

Az Atlanti-óceán felett péntek reggelre egy újabb trópusi vihar, az idei szezon 20. elnevezett vihara alakult ki. A térségben nem nyugszik a légkör, a Karib-tenger szigetei is veszélyben vannak.

Az Atlanti-óceán térségében, Floridától keletre péntek reggelre alakult ki a Shary névre keresztelt trópusi vihar. A miami központú amerikai Hurrikán Előrejelző Központ számításai szerint a vihar sehol sem éri el a szárazföldet, így mindenféle károkozás nélkül épül majd le a jövő hét elején.

Nem ilyen megnyugtató a helyzet a Winward-szigetek térségében. A nyílt tengerfelszín felett ugyanis egy másik alacsony nyomású képződmény is felfedezhető. Az előrejelzések szerint ez a rendszer a következő 48 órában, nagy eséllyel, több mint 80 százalékos valószínűséggel, trópusi viharrá erősödik. A következő napokban heves esőzések és viharos széllökések várhatók a Winward-szigetek és Venezuela a térségben.

A vihar várhatóan nyugat, északnyugat felé mozogva a Karib-tenger számos szigetén okozhat viharos időjárást.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat