2019. november 12., Jónás, Renátó

Újabb osztrák sípályák nyitnak - Semmering is kinyit a héten


ICI Interaktív Zrt. - 2010. november 30., kedd, 13:20

Az elmúlt héten rengeteg osztrák sípálya kinyitott, de azért még erre a hétre is vannak frissen nyitó pályák. Nézzük melyek ezek!

A héten sem lehet panaszra okuk az osztrák sípályáknak, hisz újabb havazás várható a napokban. A múlt héten már több pálya, köztük Obertauern és St. Anton am Arlberg is kinyitott, és a héten újabb közismert síterepek nyitják meg kapuikat a téli sportok szerelmesei előtt.

Szerdán, december 1-én nyit Stájerország egyik leghóbiztosabb síterepe, a Budapestről négy és fél órányi autózással megközelíthető Tauplitz.

Gerlitzen csütörtököt, december 2-át választotta szezonnyitó napnak. A síterepen 50 centiméteres friss hó hullott az elmúlt napokban, így nagyon jó pályákkal várják a síelőket.

A hazánkhoz egyik legközelebb eső sípálya, Semmering-Stuhleck, Budapesttől 3 órás autóútra van, és jó hír, hogy december 2-án itt is megnyílnak a sípályák. A héten szerdán és pénteken is várható havazás a térségben, és a hóágyúk is üzemelnek, így biztosan jó állapotban lesznek a pályák a nyitásra.

Stuhleck november 30-án kedden

December 4-én nyit Nassfeld, a síközpontban a legfrissebb mérések szerint a hegyen már 80 centiméteres a hótakaró és a völgyben is 40 centiméter hó található.

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat