2020. február 24., Szökőnap

Újabb 60 centi hó New York államban


ICI Interaktív Zrt. - 2011. február 11., péntek, 11:10

Közel 60 centiméter hó hullott New York állam egyes részein a „tó-effektusnak” köszönhetően.

Az amerikai Nemzeti Időjárás Szolgálat jelentése szerint csütörtökön 48 centiméter hó hullott 6 óra leforgása alatt Pulaski város közelében, de nem ez volt a legnagyobb mennyiség.

Ugyanis az Ontario-tótól keletre fekvő Redfield város közelében 58 centiméter vastag hóréteg képződött. Több iskolát bezártak, és a közúti közlekedésben is fennakadások voltak.

Az Egyesült Államokban lévő Nagy-tavak jelentős hatással vannak a környék időjárására legfőképpen télen. Ugyanis a nyugat, északnyugat felől érkező hideg szél a nagy vízfelület felől elszállítja a párás levegőt, és ebből a páradús, hideg levegőből kiadós havazás boríthatja be a tavaktól keletre, délkeletre fekvő államokat.

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat