2020. február 26., Géza

Trópusi vihar veszély Puerto Rico közelében


ICI Interaktív Zrt. - 2010. október 6., szerda, 09:26

Az amerikai Hurrikán Előrejelző Központ előrejelzései szerint Puerto Rico közelében egy újabb trópusi ciklon van kialakulóban.

Az amerikai Hurrikán Előrejelzős Központ előrejelzései szerint nagyon nagy, 90 százalék az esélye, hogy a Puerto Rico közelében elhelyezkedő alacsony nyomású rendszer a következő 48 órában trópusi viharrá erősödjön.

A rendszer jelenleg Puerto Ricotól 370 kilométerre, a nyílt tenger felett örvénylik. A jelenlegi számítások szerint az alacsony nyomású rendszer északnyugati irányba mozog tovább, heves esőzéseket okozva a Leeward-szigetek, a Virgin-szigetek és Puerto Rico környékén a következő napokban. Az esős idő mellett a viharos szél is nehezíti az életet a térségben.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat