2018. augusztus 14., Marcell

Trópusi vihar közelít Florida partjaihoz


ICI Interaktív Zrt. - 2010. július 23., péntek, 10:01

Az Atlanti-óceán térségében, a Bahama-szigetek közelében csütörtökön jelent meg a Bonnie névre keresztelt trópusi ciklon. Az előrejelzések szerint a Bonnie egyenesen Florida partjai felé tart.

A Bahama-szigetek közelében csütörtökön jelent meg a Bonnie névre keresztelt trópusi vihar. A trópusi depresszióból gyorsan trópusi viharrá erősödő Bonnie az előrejelzések szerint ma a délutáni órákban eléri Florida partjait.

A félszigeten átkelő vihar a szárazföld fölött ugyan valamelyest veszít erejéből, de szombaton már ismét a meleg tengerfelszín felett folytatja útját tovább észak, északnyugat felé. Az előrejelzések szerint a következő állomás, ahol partot ér, Louisiana állam térségében lesz. 

A trópusi vihar várhatóan kiadós csapadék és erős szél kíséretében éri el a szárazföldet, de várhatóan komolyabb károkozás nélkül, a jövő hét elejére teljesen leépül.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat