2020. február 23.,

Trópusi ciklon Ausztrália partjainál


ICI Interaktív Zrt. - 2010. január 22., péntek, 09:52

Péntek reggel ért partot Ausztrália északi, északnyugati részén a Magda trópusi ciklon. A szélrohamokat és heves esőzéseket okozó viharobjektum szerencsére nem ért el sűrűn lakott területet.

150 km/órás széllökések és gyakori, tartós felhőszakadás jellemezte a Magda névre keresztelt trópusi ciklont, amely Ausztrália északi-északnyugati részén, a Bonaparte-szigetek közelében péntek reggel érte el a szárazföldet.

A nagy esők mellett a partokon kisebb szökőár is kialakult. A térség igen gyéren lakott, így - az eddigi hírek alapján - a keletkezett kár is minimális, áldozatokról pedig nem érkezett jelentés.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat