2019. december 6., Miklós

Torontóban a pandák is élvezik a havat (videó)


ICI Interaktív Zrt. - 2014. április 18., péntek, 14:11

A torontói állatkert több lakosa – köztük egy játékos kedvű panda – is élvezi az Ontarioban nemrég lehullott nagyobb mennyiségű havat.

A torontói állatkert által közzétett videón látható, hogy Da Mao, az óriáspanda is örül annak, hogy lakóhelyét a napokban belepte a friss hó. Ez az állat Kína olyan hegyvidéki területein őshonos, ahol évente átlagosan több mint 100 centiméter hó esik – azaz biztosan nem volt számára szokatlan a fehér táj.

Torontóban már most meghaladta a mostani téli szezonban leesett hó mennyisége a sokéves szezonális átlagot. A szerdai rekordmennyiségű hóeséssel együtt már 110 centiméter havat látott ezen a télen a város – ehhez képest a sokévi téli hómennyiség átlaga csak 85 centiméter –, és még messze nincs vége a télnek...

Forrás: YouTube
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat