2020. február 26., Géza

Telibe találja a Conson tájfun Vietnámot


ICI Interaktív Zrt. - 2010. július 16., péntek, 08:36

A Conson tájfun újra megerősödött, és szombaton Vietnám egyik legsűrűbben lakott vidékén ér partot. A térséget fokozott szökőár- és árvízveszély fenyegeti.

Délkelet-Ázsia idei második és egyben eddigi legerősebb trópusi ciklonja néhány napja a Fülöp-szigeteken keresztül haladva okozott rendkívüli állapotokat, hiszen többek között Manilát is érintette. A szigetországot elhagyva kelet felé vette útját. A nyílt tenger felett újra erőt gyűjtött, pénteken a legnagyobb széllökés a viharobjektum környékén már meghaladta a 180 km/órát, ezzel a Saffir-Simpson skálán a harmadik fokozatot érte el. A Conson tájfun várhatóan szombaton ér partot Vietnámban, nem messze Hanoitól, tehát ismét sűrűn lakott területet érint.

A tengerparton szökőár-veszélyre lehet számítani, a szárazföld belsejében a heves esőzések okozhatnak árvizeket, sőt a földcsuszamlás-veszély is növekszik.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat