2018. szeptember 21., Máté

Tartja magát a tél Székelyföldön


ICI Interaktív Zrt. - 2012. március 5., hétfő, 16:00

Erdélyben, különösen annak keleti részén tovább tart a kemény tél, sőt a héten még fokozódik a hideg. Sokfelé még vastag a hó, Székelyföldön jéghidegek a hajnalok.

Csíkszeredán hétfő reggel -17 fokra csökkent a hőmérséklet, a hótakaró vastagsága a helyi meteorológiai mérőállomás adatai szerint még mindig meghaladja a húsz centimétert. A héten Székelyföldön általában napközben is fagy, és bár újabb jelentős havazás nem várható, futó hózáporok továbbra is előfordulnak március első teljes hetében.


Tusnádfürdőre még nem érkezett meg a tavasz (idojaras.hu kamera)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat