2020. február 24., Szökőnap

Szükségállapotot rendeltek el New Yorkban az időjárás miatt


ICI Interaktív Zrt. - 2011. január 12., szerda, 10:51

New York polgármestere, Michael Bloomberg szükségállapotot rendelt el a városban, ugyanis az előrejelzések szerint nagy havazás várható a városban.

Az amerikai meteorológiai szolgálat tájékoztatása szerint az Egyesült Államok térsége fölött jelenleg két aktív alacsony nyomású rendszer helyezkedik el. Az egyik az ország keleti partjai felé mozog, a másik pedig az Ohio és Tennessee völgyben helyezkedik el. A két rendszer egyesülése után az ország északkeleti államaiban nagy havazást várnak.

Az előrejelzések szerint, szerda délelőttől péntek estig, New York térségében, a 20-40 centimétert is elérheti a frissen hulló hó mennyisége.

A polgármester azért rendelte el a szükségállapotot, mert a karácsonyi, december 26 és 28 közötti, hóviharok során lehullott több mint 60 centiméter hó eltakarítása meglehetősen lassan zajlott. A közlekedési balesetek és fennakadások elkerülésének érdekében rendelték el a szükségállapotot, ami azt jelenti, hogy a városban az autósokat arra ösztönzik, hogy hagyják otthon autóikat és inkább tömegközeledési eszközökkel utazzanak, valamint lehetővé teszi, hogy az autómentők a tulajdonosok költségén eltávolítsanak minden autót, ami a közlekedést vagy az utak tisztítását akadályozza.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat