2019. június 17., Laura

Szombaton itt a Föld Órája


ICI Interaktív Zrt. - 2010. március 25., csütörtök, 13:58

Március utolsó szombatján lesz a Föld Órája, amikor a megmozduláshoz csatlakozók 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást. Az eseményhez kapcsolódóan több városban is klímavédelmi rendezvényeket tartanak.

A Föld Órája a WWF, a Természetvédelmi Világalap kezdeményezése, amivel a klímaváltozásra és annak veszélyeire akarják felhívni a figyelmet.

A 2007-ben indult kezdeményezéshez évről évre egyre több ország csatlakozik. Magyarország 2008-ban csatlakozott, akkor mindössze 4 hazai település kapcsolta le a díszkivilágítást egy órára, a 2010-es évben eddig már 101 település jelezte, hogy csatlakozik az akcióhoz.

A Budai Várban a Savoyai teraszon a főváros díszkivilágításának lekapcsolása után közös dobolásra és tűzzsonglőr-bemutatóra várják az érdeklődőket.

Szegeden a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi- és Információs Központja szervez programokat szombat estére. Lesz filmvetítés, állatsimogató, társasjátékok és várhatóan remek hangulat.

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat