2018. szeptember 20., Friderika

Szerdán is havazott Angliában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. április 4., szerda, 14:06

A keddi rendkívüli havazás után április negyedikén is esett a hó Anglia és Wales egyes részein. A havazás miatt sárga riasztást rendeltek el.

Még kedd este rendelte el a Meteorológiai Hivatal a sárga riasztást, amelyben főként a 200 méter feletti területeket riasztották havazásra Anglia és Wales egyes részein.

Szerdán délelőtt 150 méter felett sokfelé érte el a hóréteg vastagsága a 6-10 centit, sőt a 300 méter feletti területeket még ennél is vastagabb hó borította. Mivel a frontzóna főként Anglia középső vidéke és Wales felett volt, Skóciában már naposabb volt az időjárás.

Várhatóan csütörtök délelőtt a legmagasabb csúcsok kivételével mindenütt elolvad a hó.

 

Néhány havas áprilisi kép Angliából és Walesből (5hort5.co.uk):
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat