2019. január 23., Zelma

Szép kirándulóidő lesz a hétvégén


ICI Interaktív Zrt. - 2010. november 11., csütörtök, 15:29

A hétvégén napos, egy kissé szeles, de szép kirándulóidőnk lesz. Érdemes szabadtéri programokat szervezni.

Pénteken északnyugat felől felhők érkeznek, és az északi megyékben ismét lehet esőre, záporra számítani. A délies szél élénk lesz, sokfelé erős széllökések is előfordulnak.

Szombaton aztán fokozatosan felszakadozik, elvékonyodik a felhőzet. Eleinte az északi megyékben még sok lesz a felhő, de aztán itt is kisüt a nap. A délutáni órákban többórás napsütésre lehet számítani.A délies szél továbbra is élénk lesz, néhol erős széllökésekkel. Kiránduláshoz, sétához egyaránt kedvezőek lesznek feltételek. Esetleg hosszabb túrára is indulhatunk ezen a napon, de arra nem árt felkészülni, hogy az elmúlt napok esőzései miatt az erdőkben sáros, csúszós lehet a talaj.

Vasárnap a reggeli órákban pára- és ködfoltok alakulhatnak ki. Napközben aztán hosszú órákra kisüt a nap. A hőmérséklet az ország északi tájainak kivételével szinte mindenhol 15 fok fölé emelkedik, délnyugaton akár 18, 19 fokot is mérhetünk. A légszennyezettség a szeles időnek köszönhetően az országban mindenhol alacsony, így a friss levegőn a sportolás is jó program lehet. A napos időben érdemes sok időt a szabadban tölteni, a napsütés jó hatással van közérzetünkre, javítja kedélyállapotunkat.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat