2020. február 29., Elemér

Ilyen időre számíthatunk a munka ünnepén

Hétfőn májusra fordul a naptár, a munka ünnepének alkalmából pedig ilyenkor számos szabadtéri program kerül megrendezésre. Eddig a tavasz igazán szeszélyes oldalát mutatta nekünk, vajon így lesz ez május elsején is? Cikkünkből megtudhatja!


Elázhat, ha a szabadban nézi a VB döntőt!

2014. július 13-án vasárnap a délutáni óráktól kezdve zivatarok alakulnak ki hazánk nyugati felében. A fővárost várhatóan az esti órákban érik el az intenzív csapadékot adó cellák. A foci VB döntőt a szabadban nézők komolyan elázhatnak.


Napos idő március utolsó hétvégéjén

Gyönyörű időt hozott március utolsó hétvégéje, a sok napsütés mellett csapadékra sem kellett számítani. Sokan választották az aktív pihenést, főként természetes környezetben.


Hétvégi programajánló

Egész hétvégén meleg, száraz, nyarat idéző időjárás lesz, érdemes kihasználni a szabadtéri programok adta lehetőségeket.


Kánikulai melegben rendezik meg a Budapest Félmaratont

A futók szerelmesei idén igazi nyári időben állhatnak rajthoz a fővárosban megrendezett nemzetközi futóversenyen.


Lecsófesztivál és parasztolimpia a hétvégén

Szeptember első hétvégéjén két városban is fesztivállal hódolnak népszerű ételünk, a lecsó előtt, és akár parasztolimpián is megmérettethetjük magunkat.


Szép nyári időben ünnepelhetjük az államalapítást

Péntek este ugyan egy hidegfront éri el a Kárpát-medencét, a hétvégi ünnepségeket azonban nem zavarja. Napos, meleg idő ígérkezik.


Borús időben indul a FeZeN

Csütörtökön veszi kezdetét a nyár következő fesztiválja Székesfehérvárott. A nyitónap borús, csapadékos időt ígér, utána azonban ismét naposabbra fordul az idő.


Forrósodik a hangulat az Európa Nagydíjra

Hétvégén kerül megrendezésre a Forma-1 világbajnokság nyolcadik fordulója Valenciában. Szikrázó napsütés és hőség vár a nézőkre és a versenyzőkre.


Változékonyan alakul a hétvége időjárása

Változékonyan alakul az időjárás a hét végén. Szombaton akár kirándulni is mehetünk, de azért az esőkabátra is szükségünk lehet.