2018. július 16., Valter

Sűrű köd a metropoliszban (képekkel)


ICI Interaktív Zrt. - 2014. február 8., szombat, 22:16

Csak a felhőkarcolók teteje látszódott ki szerdán New York-ban, az USA keleti partvidékének nagy részét beborító tejfehér, sűrű ködből. Képes beszámolónk.

Sűrű, sekély köd "nyelte el" szerda reggelre az Egyesült államok keleti partvidékének nagy részét. A jelentősen lecsökkent látástávolság miatt a New York-i metropolisztól Virginián keresztül egészen Carolina állam keleti feléig utazási késések hátráltatták az ingázókat, és sok repülőtéren voltak késések, illetve járatkimaradások Washingtontól Philadelphiáig, valamint New York környékén is.

A sűrű ködből csak a New York-i felhőkarcolók csúcsai látszódtak ki. A látványos természeti jelenség sokakat megihletett: egyre-másra jelentek meg a közösségi médiában a látványosabbnál látványosabb felvételek. Ezekből szemezgettünk.

Forrás: wunderground.com


Mérések és észlelések az USA keleti részén 2014. január 15. 11:33 UTC-kor. A "=" jelek jelzik az egész keleti partot ellepő ködöt.

Képek forrása: twitter.com
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat