2018. augusztus 17., Jácint

Strandra magyar!


ICI Interaktív Zrt. - 2009. június 25., csütörtök, 14:34

Június 27-én kezdődik és július 5-ig tart 100 strand részvételével a magyarországi strandfesztivál. Az akció lényege, hogy egy darab jeggyel 9 napon keresztül élvezhetjük a strandok és termálfürdők nyújtotta lehetőségeket szerte az országban.

Fedett élményfürdők és szabadtéri strandok vesznek részt a strandfesztiválon. A héten jól is jön a vízpartok nyújtotta felfrissülés, hisz igazi kánikulai melegre készülhetünk.

A hőmérséklet napról-napra emelkedik és a hét második felében már az ország döntő részében melegszik a 30 fok fölé a levegő. A legmelegebb órákban 35 fokot megközelítő forróságra készülhetünk. A napos délelőtti órákat követően, délután heves záporok, zivatarok alakulnak ki, de ilyenkor a szabadtéri strandok helyett választhatjuk a fedett fürdőket.

Hétvégére csökken a csapadékhajlam, igazi, meleg, nyári időre készülhetünk.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat