2018. szeptember 20., Friderika

Rengeteg hó esett Dél-Dakotában


ICI Interaktív Zrt. - 2013. október 21., hétfő, 13:36

Több mint fél méternyi hó hullott le az USA közép-nyugati térségének egy részére egy nap alatt.

Egy nagyon erős ciklon szokatlanul hideget és rengeteg havat okozott a Közép-Nyugaton, az Egyesült Államok középső részén. Nagyon korán köszöntött be a tél, és habár a korán érkezett telet már néhányszor átélték a lakosok az elmúlt évek során, ekkora havazásra azonban hosszú ideje nem volt példa október első napjaiban.

A hó vastagon belepett mindent 

(wetteronline.de)

A hétvégén a Dél-Dakota állambeli Rapid Cityben 50 centiméternél is nagyobb volt a frissen lehullott hó vastagsága, miközben a fákon még többnyire zöldek a falevelek. Mivel vizes, nehéz hó takarta be az ágakat, azok nem bírták a nagy terhelést, így lehajlottak a nagy súly alatt, némelyik le is tört. Balesetek is történtek az utakon, az autósok nem voltak kellőképpen felkészülve a télies útviszonyokra. 

(wetteronline.de)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat