2018. július 20., Illés

Országossá vált a havazás, gyűlnek a centik


ICI Interaktív Zrt. - 2013. március 25., hétfő, 20:00

Egyre többfelé havazik intenzíven, a hóesés és a szél nehezíti a közlekedést, fennakadásokat is többfelé okozott már. Javulás csak szerdától kezdődik.

Az esti órákban az északkeleti megyékben is elkezdett havazni, miközben a Dunántúl déli részén helyenként már meghaladta a 10 centimétert, és máshol is egyre gyarapszik a hóvastagság, egyre jobban nehezítve a közlekedést mind a mellék-, mind a főutakon. Egyes utakon, útszakaszokon, autópályaszakaszokon forgalomkorlátozásokat is bevezettek. Óvatosan, körültekintően közlekedjünk, csak téli gumival (az érintett térségekben meleg takaróval, étellel, itallal, hólapáttal, hólánccal felszerelkezve) induljunk útnak, illetve tájékozódjunk az útviszonyokról! Sok baleset történt már az utakon.

A Somogy megyei Kálmáncsáról küldte az alábbi videót Németh István:

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat