2018. július 21., Dániel

Olaszországban egész héten kánikula


ICI Interaktív Zrt. - 2018. április 15., vasárnap, 02:27

Akik külföldi nyaraláson törik a fejük a héten Olaszországgal is jól járnak. A szikrázó napsütésben 30 fok körüli maximum hőmérsékletekre számíthatnak. A 25, 27 fokos Földközi-tenger igazi felfrissülést nyújthat.

Ha a jó időt illetően biztosra akarsz menni Olaszország déli területeit válaszd úticélnak. A térségben az előttünk álló egy hétben várhatóan végig szikrázó napsütésre, kellemes, meleg nyári időre van kilátás. Róma, Nápoly, Palermo mind-mind tökéletes hely a kikapcsolódásra, strandolásra. A hőmérséklet egész héten 30 fok körül alakul, és csapadékra sehol sem kell számítani. A Földközi-tenger hőmérséklete 25, 27 fok között alakul a térségben.

Az ország északi részén péntekig többfelé kell záporra, heves zivatarra számítani. A csapadékos részeken a hőmérséklet általában 25, 26 fok körül alakul. A hét végére azonban már az északi területeken is a napsütésé lesz a főszerep, Velencében, Milánóban és Genovában is 28, 33 fokra melegszik a levegő. A Földközi-tenger Olaszország északi partjainál 25 fokos.

Hogy milyen idő lesz a héten Horvátországban és Görögországban, olvasd el itt!
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat