2018. július 16., Valter

Nyugaton és keleten is zivatarosan indult a hét


ICI Interaktív Zrt. - 2012. május 28., hétfő, 15:33

A hosszú hétvége utolsó napja sem telt el zivatarok nélkül: az ország középső részét kivéve már koradélután több helyen alakultak ki viharok.

Az Északi-középhegység térségében, az Észak-Alföldön, valamint a Dunántúlnak szinte minden megyéjében volt olyan település, ahol hétfőn délután leszakadt az ég. 

A viharok idején rövid idő alatt több fokot csökkent a levegő hőmérséklete, és erős széllökések is előfordultak. A Balaton sem maradt ki az "égi áldás"-ból: Balatonföldváron üzemelő kameránkon jól látszik a nyugati medencére lecsapott zivatar.

A balatonföldvári kameránk képe 15 óra után

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat