2018. szeptember 23., Tekla

Nehezen autóztak a trópusi vihar maradványában


ICI Interaktív Zrt. - 2011. szeptember 6., kedd, 09:49

Egy trópusi vihar maradványa okozott hétfőn áradásokat az Egyesült Államokban. A rendkívüli esőzés a folyóktól távol is fennakadásokat okozott a közlekedésben.

A Lee trópusi vihar a Mexikói-öbölben érte el az USA partjait. A szárazföld felett megszűnt a trópusi viharokra jellemző szélroham, az intenzív csapadéksáv azonban továbbra is megmaradt. Tenessee-völgyben kiterjedt áradások voltak.

Chattanooga városában egy nap alatt 246 mm csapadék hullott, ami igencsak megpróbálta a közúti közlekedést. A vízelvezetők megteltek, a kereszteződésekben kisebb tavak keletkeztek.

A Lee maradványa az Appalache-hegység szinte teljes hosszában, egészen az USA északkeleti területéig újabb áradásokhoz vezethet.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat