2019. május 22., Júlia, Rita

Napos idővel indul a hét − humánmeteorológia


ICI Interaktív Zrt. - 2019. január 31., csütörtök, 00:23

Szép idővel, fronthatás nélkül indul a hét, azonban kedden nyugat felől újra felhősödés várható. Szerdán egyre többfelé lesz esős az idő, helyenként helyi záporok kialakulására is van esély. Az erre érzékenyeknél fellépnek majd ízületi fájdalmak.

Hétfőn fronthatás nem várható, a szél is mérséklődik. Az időjárás-érzékenyekre könnyebb nap vár. Az elmúlt napok csapadékának köszönhetően a levegő szennyezettségi szintje, valamint a légköri por koncentrációja országszerte alacsony lesz. A sok napsütés, az enyhe idő, valamint a következő napok várható csapadéka miatt szabadtéri programok tervezése kimondottan ajánlott.

A légszennyezettség és a szálló por koncentrációja országszerte alacsony, és a következő napokban alig fog változni.

Kedden kettősfronti hatás okozhat panaszokat mind a hideg-, mind a melegfront érzékenyeknek. Többeknél felléphet álmatlanság, amin a nap folyamán rozmaring teával érdemes segíteni. A nap első felében még országszerte sok napsütés várható, azonban nyugat felől felhősödés kezdődik. Ezeken a területeken hirtelen csökken majd a hőérzet. Számottevő csapadék nem várható.

Szerdán marad a kettősfronti hatás és egyre többfelé alakul ki eső. Többfelé várhatók helyi záporok, kisebb esőzések. Ezek környezetében megnő az ízületi fájdalmak kialakulásának esélye, ezért az erre érzékenyek ne terheljék meg magukat. Sokaknál, főként az ország nyugati felében levertség, koncentrációs problémák lépnek fel.

További időjárás-érzékenységgel kapcsolatos kérdéseire a www.meteoklinika.hu oldalon kaphat választ.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat