2019. június 20., Rafael

Napos idő március utolsó hétvégéjén


ICI Interaktív Zrt. - 2014. május 2., péntek, 23:14

Gyönyörű időt hozott március utolsó hétvégéje, a sok napsütés mellett csapadékra sem kellett számítani. Sokan választották az aktív pihenést, főként természetes környezetben.

Kellemes hétvégével búcsúzott idén a március. Országszerte több óra napsütés csábított mindenkit a szabadba, csapadékra sehol sem kellett számítani. A nagyobb városainkban viszont helyenként magas volt a szálló por koncentrációja, ezért a forgalmas csomópontokat elkerülve sokan a természetben töltődtek fel. Különösen a kerékpározás, szabadtéri sportok voltak népszerűek, ezzel egyébként sokat tehetünk az immunrendszerünk erősítéséért is.

A nyugodt, markáns változásoktól mentes humánmeteorológiai helyzetben a szervezet megfelelően tud pihenni, regenerálódni. Egyedül a nyírfára, a nyárfára és a juharra allergiások számíthatnak továbbra is szénanáthás panaszaik erősödésére, ők kerüljék a tejtermékek fogyasztását, sűrűbben mossanak hajat és gyakrabban cseréljenek ágyneműt a következő napokban.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat