2020. február 20.,

Mit jósol Vince?


ICI Interaktív Zrt. - 2016. január 22., péntek, 15:40

Január 22-e is jeles nap a népi előrejelzésben: a megfigyelések szerint a napi időjárásból következtetni lehet a várható bormennyiségre. Nézzük, mi várható az idén!

A népi mondóka szerint: 

 

Hogyha szépen fénylik Vince, 
Megtelik borral a pince.

 

A megfigyelések alapján 2016-ban kiváló szőlő- és bortermésre számíthatunk, ugyanis az idén országszerte derült időben, szikrázó napsütéssel telt ez a nap. A szép időnek ára is van: reggel erős fagyokkal indult a nap, az ICI interaktív Meteorológia -16 fokot mért Hajdúszoboszlón, és emellett is többfelé -13, -14 fokig hűlt a levegő. Napközben is maradt a fagyos idő, bár a napsütés hatására némiképp kedvezőbben alakult az érzett hőmérséklet.

A következő napokban többször is kettősfront érkezik: a kemény hideg okozta panaszok napról napra mérséklődnek, a frontérzékenyek panaszai azonban fokozódnak!

Sokak számára megterhelő lehet ez a változás. A szívpanaszok erősödhetnek, az érintetteknek ajánlott kerülniük az extra terhelést, számukra a galagonya tea fogyasztása ajánlott! Az immunrendszer ilyenkor legyengül, ezért érdemes fokozni a vitamin bevitelt. A déligyümölcsök és a hazai alma, körte fogyasztása mellett pedig mézzel, illetve csipkebogyóval is erősítse immunrendszerét!

Iratkozzon fel a napi ingyenes hírlevélre, és tudja meg első kézből, mi vár Önre, hogy időben felkészülhessen az Önt érintő, időjárás okozta hatásokra!

Friss humánmeteorológiai információkért és előrejelzésért, valamint további tanácsokért ajánlott felkeresni a www.meteoklinika.hu weboldalt, ahol az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról bővebben is tájékozódhat.

Az ICI Interaktív Meteorológia által mért minimumhőmérsékletek 2016. január 22-én

A leghidegebbet Hajdúszoboszlón mértük, ott hajnalra -16 fokig csökkent a hőmérséklet
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat