2020. február 22.,

Mínusz harmincnál is hidegebb volt a Kárpát-medence környékén


ICI Interaktív Zrt. - 2012. február 1., szerda, 09:07

A havas Romániában, Bulgáriában és Szerbiában kedd reggelre helyenként -25 fok alá csökkent a hőmérséklet. Lengyelország déli részén -32 fokot is mértek.

Kedd hajnalban Csíkszeredán -26 fokot mértek, de még Bukarestben is -23 fokra hűlt a levegő. Erdély fagyzugosabb területein -30 fok alá csökkent a hőmérséklet. A bolgár Plovdivban -24 fokot mutatott a hőmérő, de Bulgáriában voltak ennél hidegebb területek is. Szerbiában -29 fok volt a legalacsonyabb hőmérséklet.

A következő napokban enyhülés kezdődik a térségben. Szerbiában és Romániában újabb jelentős havazásra kell számítani, míg Bulgáriában a hétvégén átmenetileg eső is kialakulhat.


Az idojaras.hu csángóföldi, Klézsén található meteorológiai állomásán kedd reggel -22 fokra csökkent a hőmérséklet (idojaras.hu kamera)

Bajkai Károly nevű olvasónk üzente Lengyelországból, hogy a szlovák határtól nem messze fekvő Podwilk településen kedd reggel fél nyolckor -32 fokot mértek.


Bajkai Károly ezt a bizonyítékot küldte (rmf24.pl)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat