2019. július 17., Endre, Elek

Mikor lesz már strandidő?!


ICI Interaktív Zrt. - 2009. június 26., péntek, 16:00

Tavaink hőmérséklete még hagy némi kívánnivalót, és a szép napsütést gyakran zavarják meg felhők. Olykor még egy kiadós zápor is tető alá kergeti az embert.

Sok nyaralni vágyó várja már a strandidőt, azonban a feltételek még nem tökéletesek. A tavak hőmérséklete még csak 19, 20 fok körül alakul. Aki ennél melegebb vízben szeretne fürdőzni, annak várnia kell még a jövő hét második feléig. A levegő egyre melegszik, a napsütést is egyre kevesebb felhő zavarja, így igazi nyári időt remélhetünk a következő hét végére.

A hét közepén kánikulára számíthatunk, a hőmérséklet a 35 fokot is elérheti. Ennek következtében állóvizeink 22, 23 fokra is felmelegedhetnek. A Balaton hőmérséklete Siófoknál 24 fokra is emelkedhet.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat