2020. február 24., Szökőnap

Míg nálunk enyhül, Angliában újra hidegebbre fordul az idő


ICI Interaktív Zrt. - 2011. január 6., csütörtök, 13:58

Az előrejelzések szerint csütörtök éjszakától ismét havazásra kell készülni a Brit-szigetek térségében.

Nálunk a következő napokban megenyhül az időjárás, a Brit-szigetek térségébe pedig visszatér a tél. Az előrejelzések szerint csütörtök éjszakától Wales térségében havazás kezdődik.

Az angol meteorológiai szolgálat, a Met Office számításai szerint, néhány helyen 8-12 centiméteres friss hótakaró alakulhat ki. A legnagyobb havazást Powys megyében, és a tőle délre eső régiókban várják.

Péntek reggelre a térségben sokfelé fagypont közelében vagy kevéssel alatta alakulnak majd a hőmérsékletek.

A nap folyamán a havazást okozó csapadéksáv tovább mozog majd észak felé, de a hőmérséklet emelkedésével a délutáni órákban a havazást egyre többfelé esőzés váltja majd fel.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat