2020. február 22.,

Megjött Moszkvába az igazi zimankó


ICI Interaktív Zrt. - 2012. január 21., szombat, 12:23

Mínusz tíz fok és a város környékén hófúvás jellemzi a moszkvai időjárást. A napokban jönnek derült éjszakák, akkor lesz igazán kemény hideg.

Élénk szél söpri a havat a Moszkva környéki repülőtéren, az erős havazásban folyamatosan takarítani kellett szombaton a kifutópályákat. A szeles hó mínusz tizenegy fokban hullik, vastagsága szombaton 22 centi volt. A városban megfelelően sózták az utakat, de így is hatalmas dugók alakultak ki. Az előrejelzések szerint egy szibériai stabil anticiklonnak köszönhetően hétfőtől derültebb éjszakák jönnek, így könnyen mínusz húsz fok alá csökken a hőmérséklet. A január első fele viszonylag enyhe volt, most azonban tartósnak ígérkezik a zimankó.

Moszkvai dugó szombat délután a szakadó hóban
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat