2020. február 22.,

Megjött az első hó Ausztráliába


ICI Interaktív Zrt. - 2011. május 18., szerda, 08:07

Ausztrália déli hegyvidékén a napokban egy hidegfront átvonulása során leesett az első, összefüggő réteget képező hó. A síszezon azonban csak júniustól kezdődik.

Az elmúlt napokban egy hidegfront vonult át Ausztrália déli felén. Az Ausztrál-Alpoknak nevezett hegyvidéken 1400 méter felett 10-30 centi hó hullott, így idén először alakult ki összefüggő hóréteg a déli kontinens síterepein. A téli sportok szezonja júniustól kezdődik, a természetes havat a fagyos éjszakákon mesterséges hóval egészítik ki.

Tavaly Ausztrália délkeleti hegyvidékén a téli szezon nehezen indult be, július közepétől szeptember elejéig azonban rengeteg hó hullott a nagyobb síterepeken, emlékezetessé tette 2010 telét.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat