2020. február 22.,

Még tart a síszezon az ausztrál pályákon


ICI Interaktív Zrt. - 2011. szeptember 7., szerda, 08:59

Ausztrália síterepein egyelőre még nem köszöntött be a tavasz, a téli sportok kedvelőit megfelelő körülmények várják. A szezon vége felé vastag hótakaró alakult ki a pályákon.

Szeptember első teljes hetében gyenge éjszakai fagyok, napközben kisebb olvadás és elszórt hózáporok jellemzik az ausztrál síterepeket. A természetes hóréteg vastagsága 100-150 cm, amit a fagyos hajnalokon történő hóágyúzással tovább hizlalnak.


Ausztrália délkeleti hegyvidéke szerdán (perisher.com)

Ausztrália legfőbb síközpontjai a kontinens délkeleti szélén, Viktória és Új-Dél-Wales államok határának közelében helyezkednek el. Az előrejelzések szerint a következő napokban számottevő olvadás nem várható, sőt a hóágyúzás mellett időnként kisebb havazás is javítja a pályák minőségét. A szezon vége általában szeptember második felére tehető, azaz már csak egy-két hetük maradt a téli sportok kedvelőinek a havas csúcsokon.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat