2020. február 22.,

Még Észak-Afrikában is havazott


ICI Interaktív Zrt. - 2012. február 5., vasárnap, 08:26

Vasárnap reggel nem csak Rómában, hanem Algéria északi részén is esett a hó. Szinte az egész kontinensen szélsőségesen hideg az idő. Svédországban egyes részein a hétvégén -40 fok alá csökkent a hőmérséklet.

Algéria északi részén még a Földközi-tengerhez menti területeken is előfordult havazás vasárnap reggel, a magasabb területeken pedig meg is maradt a hó.

Rómában szintén vasárnap reggel esett a hó, mínusz három fokot mértek, a háztetők és a parkok átmenetileg fehérbe burkolóztak.


Havas római háztetők vasárnap reggel

Európa nagy részén igen szélsőséges az idő. Németországban hajnalban sokfelé volt -20 fok alatti fagy, sőt a híres téli üdülőhelyen, Oberstdorfban -28,5 fokot mértek. Franciaországban is volt -20 fokos hideg.

Szombat hajnalban Svédországban középső vidékén -42,5 fokot mértek.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat