2020. február 22.,

Már méteres a hó Szlovákiában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. január 13., péntek, 11:49

A szlovák hegyekben napról-napra hízik a hótakaró. A magasabb hegycsúcsokon már átlépte az egy métert. Erre az elmúlt szezonban nem is volt példa.

Az elmúlt egy héten Szlovákia legmagasabb csúcsain fél méter friss hó hullott, így 1500 méter felett a hóréteg vastagsága sokfelé elérte a méteres vastagságot. Az előző, szűkös téli szezonban erre nem is volt példa, akkor a Lomnici-csúcson mért 80-85 centiméter volt a legtöbb. Január második felében újabb nagy havazások várhatók, tovább hízik a hótakaró.


Nagy hó a Fátrában (holidayinfo.sk)


Pihennek a hóágyúk a Csorba-tónál, van elég természetes hó is (holidayinfo.sk)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat